• Club van 100

  CLUB van 100 
   
   
  Wat doet de Club van 100?
  De Club van 100 van Rkvv Emplina bestaat sinds het seizoen 1996-1997 en is eigenlijk een voortvloeisel van het 50-jarig bestaan van Rkvv Emplina in 1994. De officiële naam is dan ook Stichting Ondersteuning Emplina.
  De leden van de Club van 100 zijn zowel leden als niet-leden van Emplina, bedrijven en instellingen. Ook kan men met meerdere personen (bijv. elftallen) meedoen.
  Het doel van de Club van 100 is om voetbalvereniging Emplina op tal van punten (financieel) te ondersteunen. Echter het is niet de bedoeling dat wij als Club van 100 op de stoel van de penningmeester gaan zitten, maar wij zetten ons in voor extra dingen binnen de vereniging.
   
  Enkele voorbeelden van wat wij de laatste jaren voor de club hebben betekend:

  • Realisatie van speeltuintje De Speeltempel op het nieuwe sportcomplex van Emplina in 2021.
  • Aanschaf van zgn. coachjassen voor de leiders en trainers.
  • Team van de week. Dit houdt in dat iedere week één of twee teams, na afloop van hun wedstrijd in de kantine worden ontvangen en worden getrakteerd op een broodje, één of twee consumpties en een snoepzak.
  • Aanschaf van sweaters en polo’s voor de terreinmanagers van Emplina.
  • Aanschaf van grote Flat Screen TV in de kantine.
  • Financiële bijdrage aan junioren teams die aan het einde van het seizoen een dagje of weekendje weg gaan.
  • Aanschaf van 4 dug outs op veld 3 en 4.
  • Aanschaf van ballenvangers aan de zij zijde van veld 4.
  • Aanleg Pannaveld in 2016

   
  Recente bijdragen
  De meest recente bijdrage betreft een bijdrage aan de nieuw aan te leggen speeltuin. We verwchten in het seizoen 2021-2022 tot aanschaf van de speeltuin over te gaan.
   
  Het behoud van de trouwe leden en de komst van zoveel nieuwe leden geeft het bestuur van de Club van 100 het vertrouwen dat de beschikbare gelden op de juiste, door iedereen gewaardeerde wijze, voor Emplina worden besteed. En dat is natuurlijk de belangrijkste reden van het bestaan van de Club van 100. Bent u het daarmee eens en wilt u ook v.v. Emplina op verschillende gebieden ondersteunen, wordt dan nu lid van de Club van 100! Elk lid telt bij de Club van 100 en zorgt ervoor dat we onze fijne en gezellige vereniging zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen.
   
  De contributie bedraagt € 50,-- per seizoen en kan zowel in één als twee keer worden betaald. Dit kan contant maar onze bij voorkeur per bank/giro.
  Het makkelijkst is echter dat u ons machtigt om € 50,-- (of 2 x € 25,--) af te schrijven.
   
  Op dit moment is het bestuur afgetreden. Enthousiastelingen worden dan ook opgeroepen zich aan te melden om de kar te gaan trekken. Als u vragen heeft over de Club van 100 of u wilt de Club van 100 steunen en ook lid worden, neem dan gerust contact op via mail clubvan100@emplina.nl. Martijn Spierings die de club van 100 nieuw leven in gaat blazen, staat u graag te woord.
    

  Jochen Goevaers Voormalig Voorzitter   jochengoevaers@home.nl
  Jeroen Hankel Voormalig Penningmeester   jm.hankel@home.nl
  Adwin Brouwers Voormalig Secretaris   adwin.brouwers@ziggo.nl