• DE wedstrijd van het seizoen?!?

  Vandaag, zondag 4 november staat DE wedstrijd van het seizoen op het programma en dat vooral omdat we tegen onze ex ploeggenoot Marloes mogen voetballen (ja Marloes je wordt ook nog genoemd, omdat je toch meeleest).
  Michelle wint vandaag weer eens de tos en daarom kiezen wij kant en begint Real met de aftrap.

  Er worden aan beide kanten goede acties gemaakt en goed samengespeeld. Aan de linkerkant bij ons ligt veel ruimte waardoor Bonnie en Fleur zo enige kansen creëren maar er allemaal net niet ingaan. Ook de verdediging staat hard te werken aan onze kant en staat Angela haar mannetje wel met enkele flinke harde uithalen die ze dan toch maar even tegenhoudt. Gelukkig laat Monique ook nog een paar goede moves zien en blijft het spannend.

  Tot het conditioneel al een klein beetje gaat inzakken aan onze kant, kan de aanvoerster van Real zo door al onze linies heenlopen en scoort zij de 1-0.
  We geven niet op en blijven voetballen. Bonnie en Pascalle wisselen ondertussen van kant, Marloes moet immers goed bijgehouden worden en wie kan dat niet beter dan onze Pascalle met conditie voor 10 zoals haar schoonmoeder citeert op Facebook. Nog een corner van Lieke die Fleur net over kopt en daarnaast nog enkele aanvallende acties van Michelle en Fleur en zelfs Bonnie nog een mooi schot welke net over gaat. Helaas kwam hier geen doelpunt uit voort.

  Door een mooi schot richting het doel in de kruising van de wordt het 2-0. Ook nu blijven we nog positief en wordt er door iedereen nog hard gewerkt. Na een uittrap van de tegenstander jaagt Lieke op de bal, die ze uiteindelijk verovert en kan zo een voorzet op Fleur geven en zo wordt het harde werken en de inzet van Emplina eindelijk beloond met een goal 2-1. Met deze stand gaan we ook de rust in.

  Na de rust staat Marisja in de aanval en Anouschka op de plaats van Bonnie, linksachter. Helaas wordt al snel de 3 en 4-1 gescoord door Real Lunet en wordt de motivatie van Emplina wat minder. Toch lukt het om nog enige kansen te creëren en schiet Pascalle nog op de goal en heeft Fleur een grote kans die helaas op de lat beland. Ondertussen blijven de tegenstanders goed tikken en overspelen en kan de scheidsrechter de 5-1 en 6-1 ook noteren.
  Wij krijgen nog een corner die Lieke neemt en Pascalle netjes in de handen van de keeper kopt. Met de volgende corner probeert Michelle het ook met haar hoofd, maar ook deze valt niet in het net.

  In de verdediging doen we er nog alles aan zo min mogelijk doelpunten te laten scoren en beukt Anouschka er nog een paar 😉 zo wordt het uiteindelijk geen 10-1 maar 9-1, zullen we dit dan maar als positief zien....De komende 2 weken kunnen we volop trainen en dan 18 november een nieuwe wedstrijd met nieuwe kansen. Voor nu feliciteren we Real Lunet met de 3 punten en sluiten we dit zonnige weekend af.