• Een dik verdiende overwinning!

De wedstrijd begint veelbelovend. Na een eigen goal van Vught, mooi samenspel en 2 harde schoten van Kobe die de keeper niet kon houden stond het na 10 min al 3-1. Kobe had thuis alvast peper over z'n schoenen gestrooid. Wat een wondermiddel heeft Jpeper uitgedeeld.

We zijn veel aan de bal. De verdediging staat goed en de bal wordt van achter goed naar voren gepasst. Wat een snelle omschakeling. Jurre strooide met mooie passjes en verfijnde dribbels. Was dat de tip top?

Onze keeper van de dag, Quinten staat goed in het doel en heeft een mooie verre uittrap. We nemen de bal mooi aan en zijn meteen weer gevaarlijk.

Het tweede kwart gaat gelijk op. We verdedigen hartstikke goed. Thijs en Daan maken veel aanvallen onschadelijk.
    Na de 2e 10min is het nog steeds 3-1.

In de tweede helft wordt er al snel door Vught gescoord, 3-2.
    De 4e goal tikt Tobias alert in nadat een speler (niet de keeper) ineens de bal in zijn handen had op de doellijn.

De 5e goal komt op het YouTube kanaal van Brent! Zijn pa was dit keer op tijd om de goal van Brent te filmen. Na een corner schiet Brent raak! 5-2

Dan wordt het snel 5-3 en 5-4.
    We verdedigen goed, maar ze zijn net iets sneller waardoor ze er mooi voorbijkomen en scoren.

De laatste 10min gaan in en Xavier scoort de 6-4 door een mooie aanval.
    We worden weer verslagen door een goede speler van Vught en hij schiet hem meteen weer raak. 6-5.

We scoren de vrije trap vlak voor de goal vanwege een terugspeelbal
    Het staat 7-5.

Het gaat gelijk op, maar we staan gelukkig nog steeds voor en de spanning loopt op. De jongens worden fanatiek aangemoedigd.

We krijgen een corner, nemen 'm kort maar Vught pakt hem af en scoren de 7-6.

Nog een schot van Vught gaat rakelings over. We hebben het moeilijk in de slotfase van de wedstrijd. We zijn niet meer aan de bal en zijn alleen maar aan het wegwerken. Uiteindelijk scoort Vught nog de 7-7.

Gelukkig heeft Quinten nog een prachtige redding en scoort Xavier het winnende doelpunt in de laatste minuut.

De laatste seconden zijn zenuwslopend en we springen een gat in lucht als het tijd is. Yes, we hebben weer met 1 doelpunt verschil van Vught gewonnen na een zenuwslopende 2e helft.