• Ben je 4, 5 of 6 jaar? Dan is Emplina op zoek naar jou!

  Ben je op zoek naar een leuke voetbalclub voor je zoon of dochter?
  Kinderen van 5 of 6 jaar mogen zich aanmelden voor een proeftraining. Stuur een e-mail naar JO7@emplina.nl en ik zal contact met je opnemen om een proeftraining in te plannen.

  We zijn trots dat we dit seizoen zijn gestart met 3 teams in de competitie. Vanaf dit seizoen spelen ze mini toernooitjes, steeds is een andere club de organiserende partij. Ze spelen 3 wedstrijdjes van 2 x 7,5 minuut. Op deze manier kunnen ze veel voetballen en hebben ze steeds andere tegenstand. De kinderen spelen 4x4 waarbij de kinderen veel toe komen aan dribbelen en ze de ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten. In deze spelvorm hebben alle kinderen voldoende speeltijd. Het is super leuk om de kinderen op deze leeftijd al echt te zien voetballen. Je ziet dat ze elkaar steeds beter leren kennen en daardoor worden de wedstrijdjes steeds leuker. Er wordt flink gejuicht als er wordt gescoord en de kinderen worden positief aangemoedigd door de ouders.

  De training is op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 onder leiding van studenten van het Koning Willem I college. Zij worden begeleid door een trainer van Emplina en samen maken zij elke week weer een leuk trainingsprogramma. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met voetbal en wordt het elke week uitgebouwd met meer techniek en spel elementen. Ook organiseren ze zo nu een dan een leuke activiteit waarbij de kinderen na afloop een oorkonde krijgen.

  Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veel met de bal bezig zijn en het allerbelangrijkste is dat ze plezier beleven met elkaar. In juni 2021 staat het uitgestelde EK op de planning en het voetbal gaat dan weer extra leven en we hopen natuurlijk dat het Nederlands elftal de finale haalt. Wil je ook voetballen zoals Messi, Van Dijk, Lieke Martens, Vivianne Miedema of Frenkie de Jong kom dan voetballen bij RKVV Emplina.

  Tot snel.

  Groetjes,
  Hanneke van Raaij (coördinator JO6 en JO7)
  Jo7@emplina.nl