• Ben je 4, 5 of 6 jaar? Dan is Emplina op zoek naar jou!

  Ben je op zoek naar een leuke voetclub voor je zoon of dochter?
  Is hij of zij 4,5 of 6 jaar, meld je dan nu aan voor een proeftraining. Stuur een e-mail naar JO7@emplina.nl en ik zal contact met je opnemen om een proeftraining in te plannen.

  We zijn trots dat we nu 4 teams hebben in de categorie JO7 waarbij kinderen in de leeftijdscategorie onder 6 en onder 7 samen trainen en wedstrijden spelen.

  De training is op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 onder leiding van studenten van het Koning Willem I college. Zij worden begeleid door een trainer van Emplina en samen maken zij elke week weer een leuk trainingsprogramma. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met voetbal en wordt het elke week uitgebouwd met meer techniek en spel elementen. Ook organiseren ze zo nu een dan een leuke activiteit waarbij de kinderen na afloop een oorkonde krijgen.

  Op zaterdagochtend spelen de teams ook competitie tegen clubs uit de omgeving. Het is superleuk om de kinderen op deze leeftijd al echt te zien voetballen. Je ziet dat ze elkaar steeds beter leren kennen en dat ze steeds beter samen spelen.
  Er wordt flink gejuicht als er wordt gescoord en vanaf de kant worden ze positief aangemoedigd door de ouders.

  Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veel met de bal bezig zijn en het allerbelangrijkste is dat ze plezier beleven met elkaar. In juni staat het EK op de planning en het voetbal gaat dan weer extra leven en we hopen natuurlijk dat het Nederlands elftal de finale haalt. Wil je ook voetballen zoals Messi, Van Dijk of Frenkie de Jong kom dan voetballen bij Emplina,

  Tot snel.

  Groetjes,
  Hanneke van Raaij (coördinator JO6 en JO7)
  Jo7@emplina.nl