• Emplina start de jeugdtraining op 29/4/2020 weer op

  Door de maatregelen van het kabinet, ter bestrijding van het coronavirus, liggen de sportactiviteiten bij onze vereniging al enige tijd stil.

  Vanaf woensdag 29 april a.s. gaan er nieuwe maatregelen in. Via dit bericht wordt iedereen geïnformeerd over de wijze waarop onze vereniging invulling gaat geven aan de aangekondigde wijzigingen van de maatregelen. Deze wijzigingen bieden ruimte om onder voorwaarden en met de richtlijnen van het RIVM weer trainingen voor kinderen (0-12 jaar) en jongeren tot en met 18 jaar te organiseren. Met dit bericht zetten we een aantal belangrijke zaken op een rij.

  Het NOC*NSF heeft samen met de Vereniging Sport en Gemeenten, in afstemming met het ministerie van VWS én het RIVM, een protocol “Verantwoord Sporten” opgesteld. Dit protocol treffen jullie in de bijlage aan. Wij vragen jullie de aanwijzingen in dit protocol te volgen. Hierin staan voorwaarden met betrekking tot de sportactiviteit, aantallen, aanwezigen, vervoer, accommodatie, hygiëne en de rol van o.a. ouders. Degene die de sportactiviteiten organiseert en begeleidt heeft de verantwoordelijkheid voor de sportactiviteiten zelf én het handhaven van het protocol.

  We hebben nog enkele aanvullende/verduidelijkende voorwaarden. We sommen ze nog even voor jullie op: 

  • Op het sportpark vinden alleen begeleide trainingen plaats voor jeugdleden onder regie van bevoegde trainers en vrijwilligers van de vereniging.
  • Ons sportterrein blijft buiten deze trainingen gesloten.
  • Alleen trainingen zijn toegestaan, wedstrijden/competities en toernooien blijven verboden.
  • Voor volwassenen blijft gelden dat georganiseerde sporttrainingen met meer dan 2 personen niet mogen plaatsvinden en er geen wedstrijden mogen worden gespeeld.
  • Sportverenigingen blijven in ieder geval tot en met dinsdag 19 mei gesloten. Dit houdt in dat alle overige activiteiten tot en met deze datum geen doorgang vinden.

  Hieronder geven we drie documenten:

  1. Protocol verantwoord sporten: klik hier

  2. Operationeel tijdens de trainingen: klik hier

  3. Trainingsschema: klik hier