• Geslaagde sponsoravond!

  Op 12 April j.l. heeft onze jaarlijkse sponsoravond plaatsgevonden. In een sfeervol ingerichte kantine onder leiding van Jolanda Willemen is een grote groep sponsoren getracteerd op een informatief en gezellig netwerkevent.

  Voorzitter Maarten van Teeffelen nam de sponsoren mee in de huidige stand en de ontwikkeling naar de toekomst van de vereniging. Hij werd hierbij bijgestaan door William van Overbeek, hoofdtrainer van Emplina, die de toehoorders bijpraat over zijn selectie en de ambities die daar bijhoren. Marc van den Hoek, die samen met Wilbert van de Water de Emplina Vrouwen Academie coordineren, vertelt de aanwezigen over het ontstaan en ontwikkeling van EVA.

  Tijdens een speedate sessie hebben alle aanwezigen intensief met elkaar kennis kunnen maken zodat de onderlinge band en het netwerk tussen de sponsoren is versterkt.

  Als keynote speaker was Lieke Dols uitgenodigd om ons mee te nemen in de nieuwste trends en ontwikkelingen die voor iedere ondernemer interessant is. Ze heeft de sponsoren een stukje inzicht gegeven in de toekomst en ideeen aangereikt om impact te creeren met hun ondernemingen. (www.liekedols.com)

  Al met al een zeer geslaagde avond met dank aan de sponsorcommissie die dit alles mogelijk hebben gemaakt.

 • Lieke Dols geeft een inspirerende kijk in de laatste trends en innovaties

 • De aanwezigen luisteren aandachtig