• Gezocht: Keeperstrainer / Assistent keeperstrainer

  We zijn op zoek naar extra ondersteuning in de keepersopleiding binnen Emplina om ons team van 5 keeperstrainers uit te breiden.

  We hebben inmiddels meer dan 50 enthousiaste keepers binnen onze jeugdteams die we, naast de reguliere teamtrainingen, ook keeperstraining aanbieden. De keepers kunnen zich hierdoor verder ontwikkelen op hun eigen niveau, waardoor de teams en de club nog betere keepers krijgen.

  Wat we zoeken, is iemand die het leuk lijkt om te komen helpen bij de keeperstrainingen.

  Moet je ervaring hebben met keepen?
  Dat is fijn, maar het hoeft niet!

  Je krijgt begeleiding en ondersteuning om deze trainingen te kunnen gaan geven en je staat naast een ervaren (keepers-)trainer op het veld. Doel is wel dat je (uiteindelijk) zelf een training gaat geven.

  Wat we vragen is om met (jonge-) jeugd te willen werken en één avond (1 tot maximaal 2 uur) dit te willen doen. Zelfs als je om de week zou kunnen, kan dit al een aanvulling zijn binnen onze (jeugd-) keepersopleiding.

  Ben je een jeugdspeler van 14 jaar of ouder, vader/moeder en lijkt het je leuk om ons hierin te ondersteunen, neem dan contact op met Maikel de Boer. Telefoonnummer: 06-5575012
  Mail: mdeboer75@me.com

  Ook als je twijfelt, maar meer informatie zou willen, neem gerust contact op.

  Bij meerdere aanmeldingen gaan we in onderling overleg kijken hoe we jullie zo goed en passend mogelijk kunnen indelen.

  Namens de trainers,

  Alvast bedankt en graag tot snel!

  Maikel de Boer