• Grote clubactie, we gaan voor €5000,-

  Heel Emplina doet mee; De Grote Clubactie start op zaterdag 19 september

  Wat zou jij doen met €5000,-? Wij willen het gebruiken om onze speeltuin een make-over te geven zodat iedereen er weer van kan genieten! Help jij ons mee?

  Zaterdag 19 september krijgt ieder lid een mail met persoonlijke verkooplink én voor de kinderen ligt bij terreinbeheer een verkoopboekje klaar. Dit jaar met QR code, dus de kinderen hoeven niet met geld over straat.   

  Verkoop je 20 loten dan krijg je sowieso de 20-loten-waardebon. Korting op gave uitjes zoals Monkey Town en Jump XL!

  Daarnaast organiseert Emplina ook een eigen verkoopwedstrijd. Van ieder lot dat je verkoopt krijgt je team € 0,20 voor het teamuitje. Het team wat de meeste loten verkoopt krijgt bovendien nog een bonus van € 50,- . Het jeugdlid wat de meeste loten verkoopt krijgt een waardebon van  HT sports in Rosmalen ter waarde van € 50,-.

  Dus doe je best om zoveel mogelijk loten te verkopen!!

  Om loten te verkopen hoef je niet ver te gaan, vraag familie, vrienden en de buren of kennisen of ze een lootje willen kopen. Iedereen die lid is van onze mooie club roepen we op om te helpen!

  TIPS voor de boekjes

  1.      Verkoop loten in je clubtenue, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent.

  2.      Tover je beste glimlach tevoorschijn. Zeker weten dat het helpt!

  3.      Vertel waarom jij lootjes aan het verkopen bent voor jouw vereniging. Wij verkopen voor het opknappen van onze speeltuin!

  4.      Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen, zoals een auto of € 100.000,-!

  5.      Maak voor jezelf ook een eigen doel. Bijvoorbeeld: ik wil iedere dag 2 loten verkopen. Leuk is daarbij om zelf bij te houden hoever je al bent! (dit kan tegenwoordig nog makkelijker met de lotenmeter op de achterkant van het verkoopboekje)