• Hanneke van Raaij stelt zich voor: Coördinator JO6/JO7

  Ik ben Hanneke van Raaij en zal vanaf nu de taak van Jo6/Jo7 Coördinator opvolgen. Mijn zoontje is zelf begonnen met voetballen bij Emplina toen hij 5 jaar was en is toen ook getraind door de leerlingen van het Koning Willem 1 College. Hij heeft het super naar zijn zin gehad, veel geleerd en inmiddels voetbalt hij bij Emplina JO9-2. Zelf heb ik altijd gebasketbald en weet ik hoe leuk het is om in een team te spelen.

  Wij kijken thuis het liefst elk moment van de week voetbal en we zijn fan van de club uit Eindhoven - PSV. Ik werk bij Stichd in Den Bosch en doe de verkoopondersteuning voor de Teamsport voetbalsokken van PUMA. Als je Manchester City, AC Milan, Borussia Dortmund of FC Groningen op tv ziet, moet je maar eens naar de sokken kijken.

  Ik heb super veel zin om het organisatorische gedeelte van de mini’s op me te nemen en hoop dat er in de komende weken, maanden veel nieuwe leden zich aanmelden en dat alle spelers lekker kunnen trainen en leuke wedstrijden kunnen spelen op zaterdag.

  De JO6 en JO7 trainen dit seizoen op woensdag middag van 15.00 tot 16.00 onder leiding van de leerlingen van het Koning Willem 1 College. Uiteraard worden ze hierbij begeleid door Emplina. De wedstrijden worden gespeeld op zaterdagochtend.

  Is jouw zoon of dochter geïnteresseerd om te gaan voetballen bij Emplina dan komen wij graag in contact.

  Voor vragen of aanmelden kun je contact opnemen met mij via Jo7@emplina.nl. Ik zal daarna zo spoedig contact met je opnemen.