• Henna nieuw bestuurslid pr & communicatie Emplina

  Tromgeroffel... tadaa dit is Henna.
   
  Henna van Horssen neemt het stokje van Marja Nieuwenhuis over als bestuurslid pr & communicatie bij Emplina. Misschien kennen jullie Henna al via de sponsorcommissie of ergens in de wandelgangen van Emplina. We zijn heel trost dat ze haar kennis en enthousiasme wil inzetten om de pr en communicatie bij Emplina op te pakken en verder door te ontwikkelen. Ze zal dat niet alleen doen. Jeroen Savelkouls, Hanneke van Raaij, Martijn Spierings en Rudy Breddels dragen ook allemaal hun steentje bij in het beheren en posten op de verschillende social media kanalen van Emplina en het ontwerpen van alle posters/communicatie uitingen. 
   
  Marja zal Henna waar nodig en wenselijk op de achtergrond nog tijdelijk ondersteunen. Daarnaast zal ze natuurlijk betrokken blijven bij Emplina als speelster in Vrouwen 2 en als vrijwilliger bij evenementen. 
   
  We willen Marja bedanken voor haar inzet de afgelopen jaren in het creƫren van een breder team rondom pr en communicatie en het intern en extern op de kaart zetten van Emplina.
  We wensen Henna veel succes en plezier in deze mooie functie. 
   
  Wil je zelf ook wel eens een leuk stukje schrijven, oproepen plaatsen of meeschrijven aan de weer terug te komen nieuwsbrief? Mail dan naar PR@emplina.nl