• Heren 7 ook kampioen!

  Op een aanvankelijk uitgestorven woensdagavond, op het sportpark in Hurwenen, is Emplina 7 kampioen geworden van de 6e klasse – 37. Deze wedstrijd was een afsluitende inhaalwedstrijd tegen HRC’14 6. Ze wisten wat hun te doen stond om kampioen te worden: winnen! Concurent OJC Rosmalen had namelijk 2 punten voorsprong op de ranglijst en was al uitgespeeld.

  Bij aanvang van de wedstrijd bleek dat er een aanzienlijk aantal Emplina-aanhangers de moeite hadden genomen om Heren 7 te komen steunen; bedankt daarvoor!

  Ook concurent OJC Rosmalen was vertegenwoordigd in Hurwenen om de thuisploeg HRC’14 aan te moedigen.

  Vanaf de aftrap liet Emplina gelijk blijken wat de bedoeling was: HRC’14 overklassen met inzet, beleving, goed voetbal en de intentie om snel een beslissende voorsprong te nemen. De ploeg slaagde er in om gedurende de hele wedstrijd een veilige marge in de voorsprong te behouden en daarmee het kampioenschap zonder problemen binnen te spelen. Complimenten aan het team hoe het omging met de extra weerstand van een niet-in-emplina-voordeel-fluitende leidsman.

  Einduitslag 2-6 overwinning (ruststand 1-4) – Kampioenschap is binnen!!

  22 Wedstrijden gespeeld, waarvan 18 gewonnen, 1 gelijk spel en 3 nederlagen (doelsaldo +48).

  Na een aantal kratjes bier voor de kleedkamer, werd het team bij onze sponsor Verel uitgenodigd voor een gezellige after-party om het kampioenschap verder te vieren.

  Terugkijkend is seizoen 2021-2022 erg uitdagend seizoen geweest waarbij ze zichzelf zeker tot de winterstop nooit als titel-favoriet hebben beschouwd. Na een periode van corona, en een groot aantal blessures waarschijnlijk als gevolg hiervan, hebben ze met regelmaat moeite gehad om een representatief team op de been te brengen. Dit geeft nog meer glans aan dit kampioenschap, met daarbij ook een woord van dank aan de spelers uit andere lagere seniorenteams die zijn bijgesprongen wanneer er een tekort aan spelers was.

  Verder wil het team graag hun trouwe aanhang bedanken voor hun support gedurende het hele seizoen en een bijzonder woord van dank gericht aan onze vaste scheidsrechter bij thuiswedstrijden: Hasan Kaplan.

  Namens Emplina van harte gefeliciteerd met dit kampioenschap!