• Househunting Den Bosch sponsort Emplina!

  Emplina is verheugd te kunnen mededelen dat Househunting Den Bosch een driejarige sponsorovereenkomst heeft getekend met als resultaat een prachtig doek van 3,5 bij 1 meter langs het hoofdveld. Wij wensen Joeri van Geene met zijn bedrijf alle succes toe en bedanken hem voor de steun aan onze vereniging.
   
  HouseHunting Woonbemiddeling is opgericht in 2005 en is met ruim 20 vestigingen een van de grootste en nog steeds groeiende makelaars van Nederland. Het begrip "SERVICE" staat in hun brede en flexibele dienstverleningspakket met hoofdletters geschreven. 
   
  De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt met de woorden: betrouwbaar, betrokken, gedreven, verzorgd, open en deskundig. Zij onderscheiden zich van andere huurmakelaars door hun inzet, betrouwbaarheid en door geen beloftes te doen die ze niet kunnen nakomen. Hun visie; groot worden door klein te blijven.
   
  Ze hebben een groot aanbod van woningen in allerlei prijsklassen. Ze bieden studentenkamers, studio's, appartementen, gezinswoningen en beleggingspanden aan.