• Vergeten in te schrijven voor de Playbackshow ?

  Ben jij vergeten om jezlf in te schrijven voor de playbackshow? Geen probleem! Je hebt nog tot 1 maart om je in te schrijven via playbackshowemplina@gmail.com 

  Net als vorig jaar scheelde het afgelopen week niet veel of Empel was het middelpunt geworden van een burgeroorlog. Met aan de ene kant de mensen die wel een kaartje hadden bemachtigd voor de Vrienden van Amstel Live en aan de andere kant de mensen zonder kaartje.

  Vorig jaar hebben we deze crisis kunnen afwenden door, na 10 jaar, de playbackshow weer terug te laten keren naar Emplina. Vandaar dat de Empelse politiek ons ook dit jaar heeft gevraagd de playbackshow voor onze rekening te nemen. Aangezien wij ons in deze rol een soort van 'Avengers', 'Paco' of 'El Salvador' voelen hebben wij er mee ingestemd dit ook dit jaar te doen.

  'Maar wanneer is het want dan blok ik die dag (en de dag erna) alvast'?

  Vrijdag 20 maart, circa 20:00 uur zullen we aftrappen met het eerste optreden.

  Wil jij je nou een keer 'Krezip', 'Nick&Simon', 'Sjevo' of 'Lil Kleine' voelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kan je nu aanmelden via playbackshowemplina@gmail.com, deze inschrijvingen staan open tot 1 maart.  

  Maar... naast optredens hebben we ook vooral heel veel 'fans', 'groupies' en 'aanbidders' nodig. Bij ons geen lange wachtrij voor het kopen van de kaartjes, de deuren staan gewoon open. Iedereen is welkom, met of zonder kaartje van de VVAL!

 • 00