• Jeugdtrainers 2021-2022

    In de onderbouw (Jo9 t/m Jo11) gaan we werken met 6 trainers onder leiding van coördinator Hans Molegraaf. Een aantal bekende die al vele jaren betrokken zijn in onze jongste categorie; Arjan van Gameren Jo11-1 en Kim Heesakkers Jo11-2. We hopen door de jarenlange ervaring weer veel plezier te beleven aan hun inbreng in het nieuwe seizoen. Suley Popson zal komend seizoen hoofdtrainer zijn bij de Jo10-1, ook hij was het afgelopen seizoen al werkzaam in de onderbouw. Maarten Mathot was al trainer in het recreatieve gedeelte van de jongste jeugd en gaat nu de stap maken naar de Jo11-3. Voor de Jo9-1 zijn we nog opzoek naar een enthousiaste trainer die onderdeel wil gaan uitmaken van onze opleiding, het is een van de belangrijkste plaatsen aangezien je veel stappen kan maken in de ontwikkeling van de kleinste jeugd. De jo9-2 zal volgend seizoen getraind gaan worden door Ralf van Veerdonk, Ralf was het afgelopen jaar al erg bedrijvig bij de mini’s dus een welkome versterking. 

    In de bovenbouw (jo13 t/m Jo19) hebben we ook 6 trainers onder leiding van coördinator Richard Voets. Marjolein Verhoeven Jo13-1, Danny Kievit Jo15-1 en Ronny Peters Jo15-2 zitten al jaren in deze club en gaan zich weer voor 100% inzetten voor Emplina. Dan hebben we sinds enkele jaren 2 jonge talenten trainers waar we veel vertrouwen in hebben; Max Goevaers assistent Jo17-1 en Loek Marijne Jo13-2. Nieuw zijn Sam Smies en Vincent Lamers Jo19-1 en Bas Smits Jo17-1, zij zijn overgekomen van FC Engelen en gaan ons van nieuwe impulsen voorzien.

    Op het gebied van de keepers werken we al jaren na alle tevredenheid samen met Maikel de Boer en zijn team. Maikel is naast zijn vaste steun en toe verlaat Dennis Verhoeven op zoek naar nog meer enthousiaste keeperstrainers die de gehele jeugd keepers afdeling willen voorzien van extra aandacht op dat vlak.