• JO8-1 wint de 2e helft in de 1e competitie wedstrijd.

  We vertrokken om 07.45 naar Best! We speelden vandaag tegen Wilhelmina Boys.

  Na een fanatieke warming-up yellen ze met z'n allen. EMPLINA! WINNEN! Tobias staat vandaag in de goal.
  De scheidsrechter opende de wedstrijd stipt om 09.00!

  Al snel werd duidelijk dat de wedstrijd eigenlijk samengevat kan worden met 2 woorden: peper en schakelen.
  Tip voor volgende week: peper in de pap of door de pindakaas.

  Als trouwe supporters van onze kids hebben we ons best gedaan om ze aan het moedigen en op te peppen. We zijn lekker fanatiek met z'n allen.

  De tegenstander is sterk, we hebben moeite om hun verdediging te passeren. Dan komen we er doorheen en hebben we een mooi schot, jammer de bal gaat net naast. De jongens werken hard in de verdediging en schieten de bal weg, maar er worden toch 5 goals gemaakt door de Wilhelmina Boys.

  In de tweede helft wordt er een verre uittrap gedaan, de bal wordt mooi meegenomen en we scoren. 5-1.

  We zien een paar mooie aanvallende acties, de verdediging houdt de bal een paar keer goed tegen en de Wilhelmina Boys komt er nog maar 4x door heen. De peper gaat steeds beter zijn werk doen. Er wordt mooi rond gepasst en we krijgen een paar corners. Misschien kan het nog....We zien prachtige aanvallen waar de dobbelsteen methode super z'n werk doet. We spelen de bal langs de lijn en we scoren uiteindelijk 5 keer in de 2e helft.

  De eind uitslag is 9-5!

  Het was een leuke wedstrijd, maar het was niet onze wedstrijd vandaag. Misschien kunnen ze het woord peper aan de yell toevoegen volgende week. :)
  EMPLINA! PEPER!