• Niek van Ooy JO11-3 was 16 februari, pupil van de week

  Niek trots naast de man of the match, Vincent Lathouwers

  Joepieee, ik mocht pupil van de week zijn!

  Ik vond dat super leuk, want ik zat heerlijk in dugout terwijl het echt heel erg waaide. Ik heb ook nog een goal gemaakt bij de tegenstander. Het was echt een hele hard wind en ik moest tegen de wind in scoren, maar het was echt wel gelukt. Weet je wat ze in de rust allemaal eten? Fruit en limonade net als bij ons op zaterdag. Ik heb daarmee geholpen. Ik denk dat emplina zo goed scoorde omdat ik er was, wat een lekkere appels waren er.

  Ik moest de bal in het veld schoppen, door de wind waaide de bal steeds heel ver weg. Ik kreeg ook high-five’s van de spelers als er gewisseld werd. Ze waren wel erg groot. Yes, we hebben gewonnen met 2-0, nu moest ik naar de kleedkamer en kreeg ik een super coole bal met alle namen van het team en toen ging ik naar een kamer en daar kreeg ik een shirt, een vaantje en een bidon, die kan ik mooi meenemen naar de training.

  Het allerallerleukste was dat ze gewonnen hadden. Weet je wat ik ook nog zag, de tegenstander ging met de bus naar huis, ze waren verdrietig, haha. Weet je wie ook heel aardig was, dat was Peter, hij wist echt alles van Emplina. Het was een supercoolemiddag en morgen op school ga ik erover vertellen.

  Houdoe Niek