• Op naar 2022!

  ’t Is maar goed dat je niet alles van te voren weet.

  Er is al weer een jaar voorbij…

  Een jaar waarin we niet hebben kunnen voetballen zoals we dat gewend waren. Met aanpassingen in trainingen, met aangepaste competitie, met sluiting van de hele club. Het is maar goed dat we dit niet allemaal van te voren wisten. Want hoe hou je dan de energie er nog in?

  We zijn gelukkig toch met z’n allen er aan blijven werken om zoveel mogelijk ‘mogelijk’ te maken. Er is getraind er zijn wedstrijden geweest er zijn zelfs teams (periode)kampioen geworden! Dus gelukkig blijven er genoeg dingen om samen te beleven en samen te vieren. Denk aan de legendarische (eerste?) keer pubquiz, dat smaakt zeker naar meer! En niet te vergeten de openingsmiddag van het senioren seizoen; die willen we graag terug zien op de jaarkalender.

  Voor 2022 willen we blijven doorgaan, door ontwikkelen en kansen blijven bieden. Zo start eind januari de samenwerking tussen FTA en Emplina in de FTA 073 (Football Talent Academy) oftewel een voetbalschool. Een voetbalschool voor iedereen die zich wil (door)ontwikkelen. Ook is het contract verlengd met onze hoofdtrainer Jeroen van Bezouwen

  Nog meer plannen voor 2022 plannen. Dit wordt het jaar van de grote make-over van het terras en speeltuin; we zijn flink aan het werven/sparen. Zodat ook dat stuk van ons terrein aansluit bij de al prachtige kantine en mooie hoofdveld. Kortom we zijn niet uit het veld geslagen en niet uit het veld te slaan. Samen zijn én BLIJVEN we EMPLINA.

  We bedanken ook dit jaar jullie allemaal. Al onze trouwe leden, vrijwilligers en sponsors. In deze tijd zijn we ons steeds meer bewust van jullie trouw en betrokkenheid; schouder aan schouder maken we samen onze club als een VERENIGING. Dit is iets waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

  We wensen jullie allemaal fijne, warme, gezellige feestdagen. Blijf fit en vooral gezond. Geniet van de dingen die nog wel mogen en kunnen en van elkaar. Hopelijk zien we elkaar weer heel gauw op en langs het veld in het nieuwe jaar!

  Hartelijke groet,

  Bestuur RKVV Emplina