• Prachtige overwinning JO8-1

  Zaterdagochtend 29-09 stond de thuiswedstrijd tegen RKVVO op het programma.

  JP verrast ons met een zeer goed cadeau : een pepermolen inclusief recept.
  Marco geeft hem de bijnaam Jpeper.
  Die houden we er in. De spelleider van vandaag is Jpeper.

  De tegenstander verschijnt in dezelfde kleuren als Emplina en de spelleider spreekt onze teamleider, Frank er op aan dat we zo niet kunnen beginnen. Na een discussie over geel blauw of blauw geel, over de zon, het natte gras en de mist (de hinder wordt minder) zijn wij (de ouders) klaar om te beginnen.

  De jongens hebben ondertussen fanatiek warm gelopen in de mist.
  Daan is de keeper van de dag en heeft er super veel zin in. Dennis en Wouter hebben peper over de schoenen van de jongens gestrooid. Ook zij zijn klaar om te beginnen.

  Al heel snel is het 1-1. De bal bij de goal is altijd spannend en door een simpele goal aan onze kant en een eigen goal door RKVVO zijn de jongens wakker. We beginnen weer gelijk.

  Ze proberen goed langs de lijn te spelen en ze staan goed uit elkaar. Er wordt gedribbeld met als resultaat een paar mooie doelpunten.

  Daan houdt mooi een paar ballen tegen. De koude, natte bal in z'n gezicht maakte hem totaal niets uit. We krijgen geen doelpunten meer tegen in de eerste helft, maar zelf scoren we nog een paar keer. We gaan met 8-1 Ranja drinken.

  We beginnen de 2e helft super goed.
  De jongens werken hard en hebben de opdracht gekregen om door te zetten en niet al de overwinning te gaan vieren. Dat lukt! Binnen 30sec hebben ze al 2x gescoord.

  Het verzet van de tegenstander leek gestopt en we lopen uit naar een einduitslag van 13-2. De jongens hebben mooi gevoetbald en hebben de regels die ze hebben geleerd toegepast in de wedstrijd. We hebben de dobbelsteen gezien, er werd langs de lijn gevoetbald, er werd geschakeld en ze hebben mooi samenspel laten zien.

  Volgende week zaterdag staan de jongens om 08.45 klaar in Vught met peper in hun schoenen.