• Pupil van de week: Bram Klazinga

    Ik was zondag pupil van de week. Ik voetbal in JO11-4.

    Ik zat eerst in de bestuurskamer en toen mocht ik wat drinken en er werd verteld wat we gingen doen. Eerst ging ik met de reserve spelers bal over passen tot de wedstrijd begon. Toen ging ik naar de scheidsrechter kamer en toen gingen ze de regels bespreken voor de wedstrijd. En toen mocht ik met de scheids op het veld lopen. En toen kreeg ik van de tegenstander een vaantje met pupil van de week er op. En toen mocht ik een goal maken bij de tegenstander. De keeper was heel goed en hield hem tegen. En toen mocht ik met de reserve spelers in de dug out zitten. Ik zat naast Jeffrey en Youssef. En ze waren heel aardig tegen mij. Er was ook een bram en die was heel aardig. En toen de eerste helft was afgelopen ging ik weer naar de bestuurskamer. Daar mocht ik lotjes trekken. En daarna mocht ik weer in de dug out zitten en kreeg ik fruit. Het was 3-2 voor Emplina. En toen het klaar was kreeg ik een bal met namen erop en cadeautjes. Ik vond alle jongens van Emplina heel aardig en ik vond het een hele leuke dag. Hopelijk worden ze kampioen.

    Op de foto staat Bram trots naast Tom Stupers, keeper van Heren 1, die is uitgeroepen tot man van de wedstrijd met een paar prachtige reddingen.