• Regionale voetbaldagen zomer 2021, Emplina

  Schrijf je nu in voor de Regionale voetbaldagen bij Emplina
  Alle voetbal(st)ers geboren van 1 januari 2004 tot en met 31 december 2014 kunnen zich voor de Regionale voetbaldagen inschrijven.

  Programma
  Tijdens de Regionale voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma van drie ochtenden aangeboden, deze zijn van 09:00 tot 13:00 uur.
  Het programma is zonder overnachting en lunch, maar met fruit en (gezonde) snack.
  Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepers wordt er tijdens de trainingen tevens keeperstraining gegeven.
  Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een volledig Robey tenue, een deelnamecertificaat met groepsfoto, deelnamemedaille & een Robey bal.

  Locatie, data & kosten
  De Regionale voetbaldagen worden op woensdag 1, donderdag 2, vrijdag 3 september 2021 gehouden op het complex van Emplina, te Empel.
  Het deelnamebedrag voor deze editie september 2021 bedraagt € 105,-. Na aanmelding ontvangt u een mail met verdere informatie waaronder de betalingsinformatie.

  Inschrijven
  Je kunt je inschrijven door naar de website www.regionalevoetbaldagen.nl te gaan en daar het aanmeldformulier in te vullen.

  Mochten er vragen/opmerkingen zijn kunt u ze altijd stellen per mail via info@regionalevoetbaldagen.nl

  Met sportieve groet,
  Organisatie Regionale voetbaldagen