• Sponsor worden

  RKVV Emplina is met haar vele leden, vrijwilligers en enthousiaste ouders een van de grootste voetbalverenigingen van Den Bosch en omgeving. Op het gebied van sponsoring is er veel mogelijk binnen onze vereniging en op deze pagina staan verschillende standaard sponsormogelijkheden getoond. Speciale wensen of andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar.
   
  Het belang van sponsoren
  Om een succesvolle vereniging te blijven is uw steun nodig. De vereniging faciliteert alle benodigdheden om de spelers en speelsters wekelijks te laten trainen en spelen. Hulp van de vele vrijwilligers bij de vereniging is onmisbaar, maar daarnaast is de financiële en materiële inbreng van sponsoren van groot belang. Samen met de steun van sponsoren is het mogelijk om alle leden en supporters op zowel sportief als recreatief gebied te laten genieten van het voetbal.
   
  Sponsormogelijkheden
  Hieronder staan de standaard sponsormogelijkheden benoemd.
   
  Clubsponsoring
  - Sponsorbord
  U kunt als sponsor naamsbekendheid opbouwen door een sponsorbord te plaatsen op het sportpark. Dit is mogelijk rondom het hoofdveld (zowel langs de rand als onder het scorebord) of rondom de overige velden.
   
  - Banner / windscreen
  Op diverse plekken langs de velden op ons sportpark is het mogelijk om een banner op te hangen, bijvoorbeeld tegen de heg langs het hoofdveld. Daarnaast heeft u als sponsor de mogelijkheid om een windscreen op te hangen langs het terras of aan de buitenzijde van het sportpark.
   
  - Advertentie op de website
  Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren op de website van de vereniging. Uw logo kan op alle pagina’s worden getoond in een roterende sponsorlijst. Daarnaast is het in overleg mogelijk om een tijdelijke campagne van u als sponsor op onze website te plaatsen. Dit kan een advertentie zijn op de homepagina, maar ook op andere interessante pagina’s voor uw doelgroep. Verder worden alle sponsoren vermeld op de sponsorpagina met logo en link naar de bijhorende website.
    
  Teamsponsoring
  U kunt als sponsor een bijdrage leveren aan de uitstraling van één of meerdere teams door teamsponsor te worden. Deze sponsoring kan bestaan uit onder andere tenues, inloopshirts, trainingspakken, tassen, coachjassen en presentatiekleding.

  Contact
  Voor het plaatsen van bestellingen kunt u contact met ons opnemen via: sponsoring@emplina.nl.