• Sportspreekuur maandag 18:30 tot 19:30 uur

  Samenwerking Emplina en Fysio- en Manuele Therapie Scholten

  Voetballen is niet alleen leuk en ontspannend maar ook goed voor je gezondheid. Het risico om een blessure op te lopen is altijd aanwezig. Als Emplina vinden we het belangrijk dat onze leden op een medisch verantwoordde manier kunnen sporten. Daarom hebben we een samenwerking met Fysio- en Manuele Therapie Scholten. We streven er samen na dat onze leden op een verantwoorde manier kunnen sporten en bij blessures goed begeleid worden zodat ze weer snel het veld op kunnen om weer aan de wedstrijden en trainingen deel te nemen.

  Wat Fysio- en Manuele Therapie Scholten kan bieden

  In het kader van de samenwerking zijn met Scholten een tweetal afspraken gemaakt. Op maandagmiddag houdt Scholten van 18:30 tot 19:30 uur een gratis sportspreekuur voor alle leden van onze vereniging in de verzorgingsruimte tussen kleedkamer 1 en 2. Tijdens het sportspreekuur wordt je blessure beoordeeld en krijg je advies t.a.v. herstel of wordt je geadviseerd met een specialist contact op te nemen. Dit kan zijn een (huis)arts, fysiotherapeut, sportverzorger etc. Op deze manier heb je duidelijkheid over jouw klacht, en weet je hoe je zo snel mogelijk weer fit bent.

  Een tweede afspraak is dat op donderdagavond een fysiotherapeut van Fysio- en Manuele Therapie Scholten aanwezig is voor onze selectie van heren 1 en 2. De fysiotherapeut zal spelers met klachten beoordelen en van advies voorzien. Deze tweede afspraak geldt alleen voor spelers van Emplina 1 en 2.

  Begeleiding van Scholten gebeurt in nauwe samenwerking met Rene Stupers, de sportverzorger van ons eerste elftal.

  Wanneer je een serieuze klacht hebt of er wordt geadviseerd om contact op te nemen met een fysiotherapeut is het mogelijk om een intake en behandeling in te plannen bij de praktijk van Fysio- en Manuele Therapie Scholten. De fysiotherapeut je dan van een uitgebreidere behandeling voorzien dan tijdens het sportspreekuur.

  Afspraak maken

  Om je aan te melden voor het sportspreekuur, kun je een afspraak maken via de website van Emplina, onder het kopje sportfysio. Het kan ook rechtstreeks via de website Scholten fysiotherapiescholten.nl/emplina. Of telefonisch 073-5219378 of door een app te sturen naar 06 - 30 17 72 30.