• Sportspreekuur maandag 18:30 tot 19:30 uur

  Samenwerking Emplina en Fysio- en Manuele Therapie Scholten

  Voetballen is niet alleen leuk en ontspannend maar ook goed voor je gezondheid. Het risico om een blessure op te lopen is altijd aanwezig. Als Emplina vinden we het belangrijk dat onze leden op een medisch verantwoorde manier kunnen sporten. Daarom hebben we een samenwerking met Fysio- en Manuele Therapie Scholten. We streven er samen naar dat onze leden op een verantwoorde manier kunnen sporten en bij blessures goed begeleid worden zodat ze weer snel het veld op kunnen om weer aan de wedstrijden en trainingen deel te nemen.

  Wat Fysio- en Manuele Therapie Scholten kan bieden

  Het spreekuur dat Scholten al lang bij EMplina verzorgt, vindt met ingang van 21 januari 2019 weer plaats op de maandagavond zodat blessures snel beoordeeld worden door een deskundig sportfysiotherapeut. Het spreekuur is op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur en is gratis voor leden van onze vereniging. U kunt terecht in de verzorgingsruimte tussen kleedkamer 1 en 2. Tijdens het sportspreekuur wordt je blessure beoordeeld en krijg je advies t.a.v. herstel of wordt je geadviseerd met een specialist contact op te nemen. Dit kan zijn een (huis)arts, fysiotherapeut, sportverzorger etc. Op deze manier heb je duidelijkheid over jouw klacht, en weet je hoe je zo snel mogelijk weer fit bent.

  Wanneer je een serieuze klacht hebt of er wordt geadviseerd om contact op te nemen met een fysiotherapeut is het mogelijk om een intake en behandeling in te plannen bij de praktijk van Fysio- en Manuele Therapie Scholten. De fysiotherapeut je dan van een uitgebreidere behandeling voorzien dan tijdens het sportspreekuur.

  Afspraak maken

  Om je aan te melden voor het sportspreekuur, kun je een afspraak maken via de website van Emplina, onder het kopje sportfysio. Het kan ook rechtstreeks via de website Scholten fysiotherapiescholten.nl/emplina. Of telefonisch 073-5219378 of door een app te sturen naar 06 - 30 17 72 30.