• Stefan Geerts helpt Emplina als het nodig is

    Afgelopen donderdagavond hadden Marcel Haaksman, Peter Verhallen en Maarten van Teeffelen afgesproken de nieuwe opslagcontainer in elkaar te zetten. Extra opslag die nodig is geworden doordat we samen met 't Goudvisje Buitenschoolse Opvang steeds meer spullen krijgen om te bewaren.

    Met goede moed gingen we aan de slag om 19:00. Het regende wel, maar het zou zo gepiept zijn. Niet dus....

    De container van 6 bij 2 bij 2 meter bleek niet uit 18 kleinere, hanteerbare segmenten als bouwpakket in elkaar gezet te kunnen worden. Nee, het waren 4 loeizware wanden en 2 stukken voor de voor- en achterzijde. De aanhoudende regen werkte zeker ook niet mee en met veel moeite kregen we de bodem en de twee zijkanten in elkaar. Het dak was niet te tillen, dus als verzopen katten dropen we af naar binnen om onder het genot van een warme kop kofiie ons verlies te nemen.

    Onder dit genot kwamen we op een redder in nood: Stefan Geerts van S. Geerts Transport was na een telefoontje van Adri van der Dussen binnen 10 minuten op locatie! Met zijn kraan tilt hij het dak er op en met wat klop en schroefwerk, hadden we de container staan. Dank Stefan voor deze snelle service!