• Succesvolle opening seizoen JO7

  Op zondag 6 september stonden er twintig talenten te trappelen om te mogen trainen. De JO7-1, JO7-2 en JO7-3 zijn op zaterdag 5 september al begonnen met de competitie en hebben het eerste mini toernooitje gehad.

  Vol enthousiasme en fanatisme bestormden ze het veld om vervolgens een leuke warming-up te krijgen van onze Emplina trainers. Daarna was er een circuitje waar de kinderen kennis maakten met verschillende voetbal aspecten. Pas op voor de krokodil hoor, want die lust graag ballen. Ze leren hier dribbelen en de bal verdedigen. Ze speelden 1 tegen 1 waar mooie acties en goaltjes werden gemaakt. Uiteraard speelden ze ook een wedstrijdje en als afsluiting mochten ze op het grote doel schieten en proberen te scoren. Dank aan onze talentvolle keepers die hun uiterste best hebben gedaan om hun doel schoon te houden.

  Het was een geslaagde dag en we kijken uit naar een mooi seizoen.

  De eerste training door het KWC1 start aanstaande woensdag van 15.00 – 16.00.

  Als je kind graag wil komen voetballen is hij/zij van harte uitgenodigd.
  Meld je even aan via jo7@emplina.nl en we zorgen ervoor dat hij/zij wordt ingedeeld.

  De JO7 teams spelen zaterdags een mini toernooitje van 3 wedstrijden van 2x 7,5 minuut.

  Ieder week wordt dit toernooitje bij een andere club gespeeld. Aanstaande zaterdag 12.09 om 09:00 speelt onze JO7-1 het toernooitje op ons eigen sportpark tegen OJC Rosmalen, BLC en Wilhelmina.