• Onlangs is Robert Hooijmans aangekondigd als nieuwe Hoofd jeugdopleiding, de opvolger van Jeroen van Bezouwen en Kim Heesakkers op het gebied van de begeleiding en de ondersteuning naar onze trainers van de Emplina jeugd.
   
  Achter de schermen is door de Technische Commissie, nieuw Hoofd jeugdopleidingen en de trainers hard gewerkt om ook volgend seizoen als totale jeugdopleiding weer goed voor de dag te komen.
  Helaas gaan we volgend seizoen afscheid nemen van de volgende trainers; Sam Smies, Vincent Lamers, Said Ali Hussein en Ronny Peters.
  Daarvoor in de plaats zullen Olav van Boxtel, Cemal Top en Benji Verhoeven de Emplina jeugd bovenbouw een nieuwe en frisse boost geven.
   
  Langs deze presenteren we de trainers bovenbouw voor het volgende seizoen.
  JO19-1 Bas Smits & Benji Verhoeven
  JO17-1 Cemal Top
  JO15-1 Niels Nijbroek & Olav van Boxtel
  JO13-1 Loek Marijnen & Max Goevaers
  JO13-2 Maarten Mathot
   
  De trainersstaf onderbouw heeft ook vorm gekregen in de afgelopen weken. Het is mooi om te zien dat juist in deze categorie vele handen licht werk maken en dat is juist bij de jongste jeugd zo hard nodig.
  We zullen hieronder uitsluitend de aangestelde hoofdtrainers benoemen, maar zij zouden nergens zijn zonder de vele assistenten en de externe extra hulp die in overvloed aanwezig is, waarvoor dank!
  JO11-1&2 Marjolein Verhoeven
  JO10-1&2 Suley Popson
  JO9-1&2 Hans Molegraaf
  JO8-1&2 Jim Iedema
   
  Keeperstrainers Maikel de Boer & Dennis Verhoeven
  Techniektrainer Arjan van Gameren
   
  Tot slot wensen wij de vertrekkende trainers veel succes in de toekomst en willen wij jullie enorm bedanken voor jullie inzet voor Emplina jeugd.
  We zien jullie graag nog eens terug langs de velden.
   
  Met vriendelijke groet
  Technische commissie.