• Theo Dols gestopt als vice-voorzitter

  Na vijf jaar actief binnen Emplina te zijn geweest heeft Theo besloten zijn bestuursfunctie neer te leggen. De balans tussen werk, prive en Emplina heeft zich zodanig ontwikkeld dat het hem heeft doen besluiten zijn rol neer te leggen.

  24 jaar geleden is Theo met zijn eerste zoon Dennis het oude complex opgelopen. In al die jaren heeft hij diverse werkzaamheden als trainer, coach, ass scheidsrechter, jeugdbestuur, sponsoring, vertrouwenscommissie etc. vervuld.

  Toen Theo vijf jaar geleden de uitdaging aanging als vice-voorzitter was Emplina niet in de beste fase van haar geschiedenis. Financieel, organisatorisch en operationeel was er veel te verbeteren. Samen met het toenmalige nieuwe bestuur heeft Theo een zeer belangrijke rol gespeeld in de opbouw van Emplina 2.0. Nu alles weer goed op poten staat en Emplina weer een florerende vereniging is, neemt Theo met pijn in het hart, maar gelijkertijd met een trots gevoel afscheid van zijn club. Zijn blauw-gele hart zal altijd blijven kloppen en we hopen Theo als bezoeker in de toekomst weer langs de velden tegen te komen.
  Wij bedanken Theo voor zijn enorme inzet en toewijding en wensen hem alle gelukt en gezondheid toe.

  Maarten van Teeffelen
  Voorzitter