• Thom Simons, pupil vd week, trots naast Niels Nijbroek, man van de wedstrijd Heren 1

    Mijn naam is Thom Simons uit de Jo12-2. Ik wil graag wat vertellen over mijn leuke dag als pupil van de week gisteren tijdens de wedstrijd Heren 1 - Volharding 1. Eerst mocht ik meedoen met de warming-up samen met de wisselspelers. Ik kreeg een warme jas, want het was koud en het regende. Daarna mocht ik naar de scheidsrechter en samen met hem het veld oplopen. Toen de scheidsrechter floot voor de aftrap mocht ik een goal proberen te maken bij de tegenstander en dat likte! Toen mocht ik in de dug-out zitten met de trainer en de wisselspelers tot de rust. Samen met Peter Verhallen gingen we het drinken klaarzetten voor de spelers. Ze kregen ook ranja. In de bestuurskamer mocht ik de lootjes trekken van de loterij. De tweede helft mocht ik weer in de dug-out zitten. Toen Emplina scoorde, was iedereen door het dolle heen. Na de wedstijd kreeg ik cadeautjes van de voorzitter en mocht ik met de man van de wedstijd, Niels Nijbroek, op de foto. Ik vond het heel leuk!

    Groetjes, Thom