• Twee extra JO7 teams

  Met trots kunnen we mededelen dat we na de herfstvakantie nog twee extra teams kunnen indelen in de JO7 competitie. We gaan van 3 JO7 teams naar 5 JO7 teams. We hebben een leuke groep jonge spelers die elke training en wedstrijd er vol voor gaan. Als je ook graag deel uit wil maken van deze enthousiaste JO7 groep, dan nodigen we je van harte uit om te komen trainen bij RKVV Emplina.

  Ook hebben we een groepje voetballende jongens onder de 6 jaar. Ben jij 5 jaar of jonger en wil je graag voetballen, kom dan ook een keer proef trainen!

  Je kan contact opnemen met Hanneke van Raaij via jo7@emplina.nl of 06-31937141.  

  De eerste competitie wedstrijden voor JO7 in toernooivorm zijn afgesloten en we hebben verschillende clubs uit de omgeving bij RKVV Emplina mogen ontvangen. De teams speelden elke zaterdagochtend 3 wedstrijdjes van 2x 7,5 minuut. Er werd zowel gewonnen als verloren maar er werd vooral veel plezier gemaakt en flink gejuichd als er een doelpunt werd gemaakt.  

  Afgelopen zaterdag hebben we een onderling toernooi gespeeld met de teams JO7-1, JO7-2, JO7-3 en een combinatie van de nieuwe teams JO7-4 en JO7-5. Het was een groot succes omdat de kinderen elkaar ook kennen uit de buurt of van school.

  Aanstaande zaterdag 10.10 spelen we nog een keer een onderling toernooi, zodat het eerste competitiedeel positief afgesloten kan worden. Het is super jammer dat er geen ouders langs de lijn mogen staan, maar grote complimenten voor alle kinderen en begeleiders die het tot een succes maken.

  Na de herfstvakantie trainen we weer elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 en dan gaan we van starten in de nieuwe formatie van JO7-1 t/m JO7-5.