• UPDATE 1/6/2020: Trainingen bij Emplina

  Op 1 Juni zijn de Corona regeles weer wat versoepeld:

  • Vanaf 1 juni hoeven jongeren van 13 tot en met 18 jaar bij het buitensporten geen 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. De 1,5 meter afstandsregel tijdens het sporten geldt alleen nog voor 19-jarigen en ouder.
  • Tot 1 juli blijven sportkantines en terassen op sportcomplexen nog gesloten. Ook andere clubgebouwen zoals kleedlokalen en bestuurskamers blijven tot en met 1 juli gesloten. Er mogen daarom ook geen samenkomsten zoals vergaderingen op het complex plaatsvinden.
  • Er bestaat wat verwarring over het wel of niet spelen van wedstrijden. Tussen verenigingen onderling is het niet toegestaan om wedstrijden te spelen. Binnen de club en het team is het wel toegestaan trainingswedstrijdjes te spelen. 

  Nu iedereen weer lekker aan het trainen is, zal aan deze activiteit ook weer een einde komen. Het officiele einde van het seizoen is alweer in zicht. In ieder geval zullen de trainingen in de week van 29 Juni tm 2 Juli de laatste zijn. Gelieve op jullie laatste trainingsdag de trainingsspullen weer in te leveren.

  Met vriendelijke groet,

  Marcel Haaksman
  Beheer en onderhoud
  bo@emplina.nl