• Vacature ontvangst en onderhoud

  1. Zaterdag, hiervoor zoeken we iemand die het leuk vind om bezoekende teams en leiders te ontvangen, een bakje koffie te drinken en een praatje te maken. Vanzelfsprekend proberen we dit de hele Zaterdag af te dekken maar het vinden van iemand die met name de bezoekende teams in de A categorie en de scheidsrechter die daarvoor komt zou kunnen ontvangen en voorzien van wat te drinken e.d..

   Op de Zaterdag betreft het tevens wat schoonmaak / opruimwerkzaamheden zodat het complex en de kleedkamers in schone staat blijven.

   Goed om duidelijk te hebben dat dit niet de rol betreft van wedstrijdsecretaris, dit hebben we inmiddels op een andere wijze ingeregeld en veelal gebeurt het doorgeven van standen e.d. via de wedstrijdzaken app van de KNVB. Het kan natuurlijk geen kwaad om te weten hoe dit werkt mocht er een vraag over komen.

   Tijdsbelasting ca. 3 a 4 uur op Zaterdag.
  1. Voor de Zondag zoeken we iemand die de bezoekende teams (met name in de ochtend) kan ontvangen, voorzien van materialen (vlaggen e.d.) Ook een klein beetje toeziet dat alles ordelijk verloopt. Kortom het visitekaartje van de vereniging. Op de Zondag betreft het weinig tot geen schoonmaak / opruimwerkzaamheden o.i.d., dit regelen de seniorenteams zelf.

   Tijdsbelasting ca. 3 a 4 uur op Zondag