• Vakantiegroet van de voorzitter

  Ik ben het bijna verleerd. Ik weet bijna niet meer hoe het gaat. Corona heeft ons allemaal murw geslagen, het heeft ons medisch gezien ofwel in het ziekenhuis, ofwel in bed en anders op zijn minst op onze hoede gebracht. Hoe lang geleden is het dat ik een nieuw contact een hand heb gegeven, vrienden heb geknuffeld of aan de bar hangend een biertje heb gedronken. En we zijn er nog niet, we zijn nog niet bij het oude. Ik weet niet hoelang het nog gaat duren, maar we zijn nog niet vrij.
   
  Een moeilijk sportjaar achter de rug met weinig voetbal en nauwelijks sociale contacten. En toch gaan we betere tijden tegemoet. Toch wordt het weer als vroeger daar ben ik van overtuigd. Eerst nog even vakantie en in augustus langzaam weer opstarten met verenigen. Want dat is en blijft Emplina, een vereniging. Een grote groep mensen die van voetbal houdt, actief of passief, en wil verbinden. Mensen hebben elkaar nodig, ze willen bij elkaar zijn, ze willen verenigd worden met elkaar. Ik heb het gemist en velen met mij.
   
  Ik wens jullie een heerlijke vakantie toe en hoop jullie volgend seizoen weer te zien, weer de hand te kunnen schudden en aan de bar een biertje te kunnen drinken.
   
  Maarten van Teeffelen
  Voorzitter Emplina