• Vertrouwenscommissie

  De Vertrouwenscontactpersoon (VCP) is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor eenieder die opmerkingen of vragen heeft m.b.t. tot seksuele intimidatie (SI) of andere grensoverschrijdend gedrag (agressie, pesten, discriminatie, e.d.) naast doping, matchfixing en wellicht fraude, of over een concreet incident een gesprek wil met de vereniging. De VCP is aanspreekbaar voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur. Deze gesprekken zijn in principe vertrouwelijk.

  We hebben Eelke Bokelman bereid gevonden als vertrouwenspersoon aan te treden in de vertrouwenscommissie. Eelke stel zichzelf en haar bedrijf graag aan jullie voor:

  Al vroeg in mijn leven wist ik dat ik aan de ene kant met mensen wilde werken, aan de andere kant trok de financiële wereld me ook. Na een sociale studie (HBO-CMV) ben ik de financiële en organisatorische ladder opgeklommen in de televisiewereld. Als productieleider was ik verantwoordelijk voor verschillende televisie-series en een aantal documentaires. Daarmee heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van budgettering, teambegeleiding/ coaching, communicatie, onderhandelen en omgaan met mensen met verschillende en/of tegengestelde belangen.

  Als familie mediator begeleid ik nu voornamelijk scheidingen en breng structuur in deze turbulente periode. Ik heb in 2014 Het Scheidingsbureau opgericht. Mijn kantoor is gevestigd in de Gruyter Fabriek.

  In een scheidingstraject worden stap voor stap alle punten besproken en afspraken gemaakt waar ieder zich in kan vinden. Hierbij wordt rekening gehouden met de juridische, financiële en emotionele aspecten. Natuurlijk krijgen de kinderen een rol, ik nodig ze uit voor een gesprek om ook hun ideeën en mening te horen zodat ik mogelijk nog gerichte handvatten kan geven voor de verwerking of in het gezamenlijk ouderschap na scheiding. Het hele traject wordt bij mij op kantoor doorlopen, je hoeft niet naar de rechtbank of advocaat.

  We werken naar een uitkomst die duidelijkheid schept en acceptabel is voor alle betrokkenen. Want een verleden heb je, maar aan een toekomst kun je bouwen.

  Wil je in contact komen met Eelke over iets dat je dwarszit bij Emplina, stuur een mail naar: vertrouwenscommissie@emplina.nl