• Wij zijn op zoek naar enthousiaste Bar & keukenmedewerkers!

  Wie wij zijn?

  Ons team van jonge en enthousiaste collega’s doet elke dag zijn best om het beste uit het clubhuis te halen. We werken met passie voor ons vak en met een hart voor de club. Wij proberen met ze allen er elke week weer een succes van te maken en op de zaterdag en de zondag schromen wij niet om een feestje te bouwen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen om het feestje in gang te houden.

   

  Wat bieden wij je?

  Een hele gezellige, gekke, leuke en sportieve werkplek. Met leuke en gekke collega’s die je graag een handje helpen. Tegenover de uren die je werkt staat een vrijwilligers vergoeding. Op deze manier krijg je een vergoeding van de club voor de inzet die je toont. Daarnaast zijn wij flexibel qua dagen, uren en tijden. We luisteren graag naar wat je wensen zijn. Op dit moment zijn de openstaande vacatures:

  • Barmedewerker.
  • Keukenmedewerker

   

  Wat vragen wij van jou?

  Wij vragen iemand die graag verantwoordelijkheid neemt en die een hands-on mentaliteit heeft. Ervaring in de horeca is een must en ervaring in een kantine of vergelijkbaar is een pré. Daarnaast vinden wij het prettig als 16 jaar of ouder bent. En dat je in de weekenden inzetbaar bent.

  Kortom, als je nu nog leest, solliciteer dan!!!!! Naar: Thijs.Nanne@outlook.com of jolandawillemen1959@gmail.com en wie weet zien we jou wel binnen kort achter de tap staan!!

  Groetjes,

  Team kantine Emplina