• Woensdagmiddagtrainingen bij RKVV Emplina

  Vanaf woensdagmiddag 11 september zal er op het sportpark van Emplina nog meer bedrijvigheid op de velden zijn bij Emplina dan we de afgelopen seizoenen gewend zijn geweest. De seizoenen trainden onze Jo6 en Jo7 teams onder leiding van het Koning Willem I College en het supergemotiveerde G-team onder leiding van Helwin Teunissen. Hierin gaat er het e.e.a. veranderen.

   

  Kantine geopend

  Ook op woensdagmiddag zal de kantine van Emplina geopend wanneer uw zoon of dochter op het veld aan het trainen is. Tijd voor u om in de kantine onder het genot van een kop koffie of thee even bij te kletsen met andere ouders of om even kort het laatste werk af te ronden. U bent van harte welkom in onze kantine.

   

  Keeperstrainingen

  Vanaf dit seizoen worden ook een groot deel van de keeperstrainingen op woensdagmiddag gehouden. Onze nieuwe keeperstrainer Maikel Boer zal deze middag onze keepers de fijne kneepjes van het keepersvak gaan leren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Maikel al zijn enthousiastme zal weten over te brengen op de keepers.

   

  Walking football

  Bij voldoende inschrijvingen zal Emplina ook gaan starten met Walking Football. Walking Football is een variant die is overgewaaid vanuit Engeland. De doelgroep hierbij is de 60-plusser die graag nog actief bezig is en daarnaast ook nog sociaal actief wil zijn. Wil je meer informatie over Walking Football kijken dan op www.knvb.nl/walkingfootball. Wil je jezelf inschrijven neem dan contact op met onze ledenadministratie (gegevens op de website van Emplina)

   

  Trainingen Jo7, Jo8 en Jo9 – Koning Willem I College Sport Academie

  Het komende seizoen zullen ook onze Jo8 en Jo9 niet-selectieteams gaan trainen onder leiding van 1e jaars studenten van het KW1C. Natuurlijk blijven de jongste talenten van Jo6 & Jo7 op woensdagmiddag getraind worden door deze studenten. Woensdag 4 september zijn 30 studenten komen kennis maken bij Emplina en vanaf komende week zullen zijn enthousiaste trainingen gaan verzorgen. De studenten staan onder toezicht Thijs de Jong (Docent KW1C) en Danny Kievit (Selectietrainer Emplina & Docent ’t Wikveld)

   

  Danny Kievit

  Emplina is zeer content over het gegeven dat Danny Kievit op woensdagmiddag o.a. de studenten van het KW1C mede zal gaan begeleiden. Mede hierdoor willen we samenwerking tussen het KW1C en Emplina een extra stimulans geven. Danny zal ervoor gaan zorgen dat het voetbaltechnische en didactische beleid van Emplina wordt bewaakt en verbeterd op woensdagmiddag. Daarnaast zal Danny op woensdagmiddag het gezicht zijn voor de club, dus heeft u vragen, komt uw zoon of dochter een proeftraining doen, wil u meer weten over de club Emplina spreek Danny dan bij voorkeur na de trainingen even aan en hij zal uw vraag beantwoorden. Danny namens Emplina erg veel succes en natuurlijk veel plezier op woensdagmiddag!

   

  Wij zien en ontmoeten u graag op woensdagmiddag bij Emplina.

   

  Met sportieve groet,

   

  Jeugdcommissie & Technische Commissie Emplina